Najnovšie recenzie zo sekcie Sporáky
Je namontovaný, zatiaľ slúži k spokojnosti. Je ešte krátky čas na úplné hodnotenie
so sporákom som spokojný
- Pekný design. Rúra pečie dobre, je tam dostatok nastavení na všetky druhy pečenia. Dá sa piecť s ventilátorom aj bez. Pečie rýchlejšie ako stará-zemiaky sa upiekli za polovičný čas.
1. Rozmiestnenie horákov navrhoval niekto, kto nevarí. Najväčší horák, ktorý použijem 2x za rok je vpredu, horáky, ktoré používam niekoľkokrát za deň sú vzadu. Je to na všetkých sporákoch, ktoré sú na trhu.
2. Nepasujú plechy zo starého sporáka. Máme kvalitné smaltované plechy vo veľmi dobrom stave, ale sú väčšie asi o 2 cm. Môžeme na nich akurát sušiť hríby a kúpiť si nové.
3. Horáky sú pri väčšom plameni hlučné. Starú Moru nebolo skoro ani počuť. Ale dá sa s tým žiť.
4. Zásuvka na plechy je vzadu otvorená. Asi sa tam bude prášiť.
- Hlučná prevádzka rúry počas pečenia.
su spolahlive
- Momentálne som spokojná, všetko funguje tak ako má
Veľmi dobre sa v ňom pečú koláče , a celkom rýchlo vari , my sme s ním veľmi spokojný , aj co sa týka umývania , my y to vyhovuje
- Možnosť zapojenia do siete 230V
- Eko čistenie rúry
- Klasika - ak vydrží 20 rokov ako stará Amica, potom bol dobrý :-)
Potrebovali sme nový sporák. Chceli sme plynový ale s elektrickou rúrou a šírku 60 cm a tých je veľmi málo lebo väčsinou sú 50 cm.
Produkt som zakúpila do staršej kuchyne hlavne kvôli napájaniu z klasickej 230V zásuvky. Používame iba rúru, zatiaľ všetko vporiadku. Veľkou výhodou je funkcia Eco Clean - ľahke vyčistenie vnútra rúry. K produktu som dostala aj pekáč ako darček. Oproti konkurencii bola cena výhodnejšia.
- používam ho týždeň, zatiaľ v poriadku
zatial ho pouzivame kratko, ale za tu cenu je to dobry sporak
- Najvyssia kvalita
Objednala som si práve túto rúru, keďže ako jedna z mála má 60 cm šírku a mala vysoké hodnotenie na internete. 60cm šírka = viac miesta na hrnce. Rúra sa ľahko ovláda, má aj bezpečnostnú poistku na plyn, vypadá dobre. Mama, ktorej som ju objednala je s ňou spokojná. Vzhľadom ku vyššej cene dúfam, že jej bude dlho a dobre slúžiť.
Jednoduchý sporák. Nepresný manuálny časovať.
- Klasický sporák v pěkném provedení
- Dobrá cena
- Jednoduché ovládání
- Deska má ukazatel zbytkového tepla
- Trouba má vždy chladná dvířka
- Pěkně peče
- Super jsou vysouvací rošty
- Nemá pečení v páře
Jednoduchý sporák za dobrou cenu. Snadné ovládání a údržba.
Jednoduchý, ale spolehlivý sporák.
- Šírka a velkosť.
Nemám nič.