Najnovšie recenzie zo sekcie Sporáky
Splnil moje očakávanie a môj sen, všem vrelo doporučujem
Som velmi spokojny elektrickým sporakom Elektrolux, rychlo sa uvarí pripravované jedlo, v rúre možem upiecť dobré koláče, ktoré chutia celej rodine.
- Priaznivá cena, na bežné použitie úplne stačí.
- Plánovaná životnosť bude kratšia, ako pri starých sporákoch.
- Biela farba, ktorá po čase sa zmení na žlto-bielu alebo vybledne.
- Neviem či budú dostupné súčiastky v normálnej cene alebo platí, že kúp si nové.
Som veľmi spokojná s týmto produktom.
- ma to stop gas a preto som to objednal
- Produkt mám len týždeň zatiaľ OK
- ok
Strašné tenké plechy, preliačina na boku sporáku ale obal nebol poškodený. Vo výrobe ho zabalili poškodený. Všimol som si to až po rozbalení. Na umelých nožičkách nestabilný. Keby, že ho nepotrebujem súrne tak ho vrátim.
Sporák je inak funkčný.
Sporak je. Ozne napojit na 230 V
A ešte mi prišiel poškodený vrch sporáku, to si všimla mama 75 ročná až neskôr.
Reakcia značky Electrolux
děkujeme Vám za vložení recenze na náš sporák EKK54553OW. Vaše zkušenost nás velice mrzí. Pokud je kryt sporáku poškozený, kontaktujte prosím naše zákaznické centrum na telefonu+421232141303 a sjednejte si výjezd technika, který opravu provede.
Pevně věříme, že tento problém bude jediný, který budete s naším spotřebičem řešit a nadále bude sloužit k Vaší plné spokojenosti.
S přátelským pozdravem
Team Electrolux
- Nie sú plechy súčasťou sporáka
V prípade ďalšieho nákupu nebudem fajkovať vynesenie na prízemie a inštaláciu. Bohužiaľ na faktúre mi bolo za tieto úkony účtovné 29,90 Eur, ale neboli vykonané. Preto seriózny dodávateľ, by mi mal uvedenú sumu vrátiť dobropisom. Inštaláciu som si musela zabezpečiť sama za ktorú som zaplatila 20, - Eur. Celkom som dala za inštaláciu 49,90 Eur.
- Úplne vyhovujúci na bežné užívanie.
- este neni zapojený ale vyzerá Ok
Veľká spokojnosť. Krásny, ľahko ovládateľný a pečie super .
Funguje
- Som spokojný, jednoduché a prehľadné ovládanie produktu
- kedže mi tento produkt OKAY stále nezapojil, hoci som si službu zaplatila , nemôžem produkt hodnotit
mám skúsenost so značkou MORA - je výborná
V porovnaní s predchádzajúcou značkou bezkonkurenčne dobrý
Perfektne pečie
Výhodná cena a kvalita
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »