Najnovšie recenzie zo sekcie Sporáky
- Zatiaľ spokojnosť všetko ide ako má
- Všetky funkcie Indukčnej varnej dosky a rúry fungujú tak ak o majú..
- Ak berieme do úvahy cenu produktu, čakala som od Bosch náročnejšie prevedenie - trochu mi to celé pripadá "lacno"... Napríklad teleskopické vysúvanie v rúre vôbec nie je hladké, ale škrípe to a vôbec to nepôsobí kvalitne..
- Výhoda je že som si objednala a za dva dni mi to prišlo
- Nevihoda bola že neodniesli starí šporák a neodniesli mi ho do kuchyne lebo nemal vozík iba paletový vozík a Nevihoda bola že na šporáku nebola šnúra na zapojenie do elektriky ale inak som bola veľmi spokojná
- zatláčacie ovládacie gombíky varnej dosky a rúry
- signalizácia teploty platne po vypnutí
- dizajn AEG
- prepínanie veľkosti a tvaru platne na 2 platniach
- zatiaľ žiadna
Zhrnutie po krátkej dobe používania - v danej cenovej kategórií super, je to možnosť pre toho, kto nechce indukciu ani plyn.
Ešte som ju celkom neskúšala
- Liatinový rošt- odlupuje sa čierna farba
Rýchle dodanie, dobrá komunikácia, kuriér ochotný a rýchly, radosť nakupovať
Super sporák.Už kúpený druhý krát.Pečie a varí sa skvelo.Viem len odporučiť.
žial iba jeden teleskopický výsuv ...
- Hőre plyn dolu elektryka najlepsie sporaky
- Super
- Nemá detskú poistku na otváranie dverí a je zvonku horúci pri pečení.
BEKO FSM52321DXDS
Pridané: 19. februára 2024
(naposledy upravené 19. februára 2024)
Zakúpený v Alza.sk
Celkovo, pred zakupenim takehoto produktu by bolo vhodne ak by tam bola polozka ZOZEŇTE SI K TOMU AJ PLYNÁRA , ziadne upozornenie tam nebolo, preto nam bol produkt iba dovezeny a odviezli starý az obdeň, nic viac, čize suma 23.38 za vynesienie a odnesenie nieje adekvátna.
- Kvalitá materiálov
- Dvierka bez jemného uzavretia, buchajú
- Som sklamaná že v dnešnej dobe nie je zapaľovanie na iskru. Pri kúpe ma nikto neupozornil na to že sa zapaľuje zapaľovačom.
Žiadne vybavenie ani jeden plech nič. Od
- teplovzdušna , časovač
- Dizajn
- Cenovo dostupný
- Rošt nedrží je malý
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »